banner
Server VPS menaxhuarServer VPS me Menaxhimin totale dhe 24h Mbështetjes, i përshtatshëm dhe fleksibël për të përmbushur nevojat e biznesit tuaj. Takohen!

Automated ofrimit Sistemi pas shërbimit pagesës është tashmë aktive në zonën e klientit me gjithë kontrollin e VPS tuaj ju mund të, për, aktive, restart,Instalosh sistemin me të gjithë sistemin në dispozicion më poshtë
Virtual server
O’que ju duhet të dini para se të blesh një VPS
Ky është një shërbim për një profesionist kjo është jo një shërbim si një web hosting që vjen një panel për të menaxhuar një vend ky është vetëm një sistem operativ me një iP të dedikuar qasje në internet nga SSH dhe ju duhet të dini se ne ofrojmë vetëm sistemit operativ të kandidojë me qasje SSH në qoftë se ju vetëm ndërmend të presë një faqe interneti dhe nuk e kuptojnë sistemin e rekomandojmë blerjen e një hosting tani është gati për të vendosur faqen tuajGati hosting për faqen tuaj këtu
Sisteme Operative

Linux
Debian 6.0 X86_64 Debian 7.0 x86 Debian 7.0 X86_64
Debian 8.0 X86_64 Ubuntu 13:10 x86 Ubuntu 10.13 X86_64
Ubuntu 4.14 X86_64 Ubuntu 4.16 X86_64 Suse 13.1 x86
Suse 13.1 X86_64 CentOS 6.5 X86_64 CentOS 7.0 X86_64
CentOS-7.1 X86_64 CentOS 7.3 X86_64 Fedora 19 X86_64
Fedora 20 x86 Fedora 20 X86_64 Scientific 6.6 X86_64
Scientific 7.1 X86_64

server VPS . Autonomia dhe kontrollin me vlerën më të mirë për paratë. Linux OS qasje rrënjë

VPS M

 • Linux
 • CPU 1
 • RAM 1 GB
 • 20GB SSD
 • 2TB / Bandwidth
Lek 0.46 Per muaj
VPS G

 • Linux
 • CPU 1
 • RAM 2 GB
 • 40 GB SSD
 • 5 TB / Bandwidth
Lek 1.34 Per muaj
VPS G +

 • Linux
 • CPU 2
 • 3GB RAM
 • 80GB SSD
 • 12 TB / Bandwidth
Lek 1.98 Per muaj
VPS G ++

 • Linux
 • CPU 2
 • RAM 4 GB
 • 150GB SSD
 • Bandwidth / Alloggio
Lek 2.43 Per muaj