banner
Hosting shitës pa pagesë për 30 ditëFshehtësisë së Identitetit Hosting

Hosting Rishitësin Bëni Para Me Biznesin Tuaj Hosting! Reseller hosting me 30 ditë të lirë për ballë fillojnë të paguajnë në muajin e 2 e tutje.

Duke ditur web Reseller hosting ju do të zbuloni se sa e lehtë, të lira dhe të dobishme të filluar vet kompaninë tuaj hosting!
Ju do të jetë i habitur se sa e lehtë kompani, të lira dhe fitimprurës filloni reseller hosting tuaj! Ne do të sigurojë të gjitha mjetet dhe mbështetjen e nevojshme për ju për të filluar biznesin tuaj në vetëm disa minutos.Todos planet tona reseller hosting ju lejon të krijoni një numër të pakufizuar të faqeve në bazë të markave të veta, çmimet, paketa dhe karakteristika.
Me HdRede reseller planet ju do të merrni 100% të fitimeve!
Të filluar

Plani që ju të punësojë të pakufizuar Nëse keni WHM ju mund të krijoni llogari të pakufizuar hosting Nëse ju keni një Zotëri ju mund të krijoni WHM nën reseller dhe hosting pakufizuar Nëse keni Alpha ju mund të krijoni Master nën reseller dhe WHM dhe hosting pakufizuar Nëse keni Superalpha ju mund të krijoni Rishites nën dhe Alpha Master dhe WHM dhe hosting pakufizuar

Fshehtësisë së Hosting WHM

 • Disk Space Gigabyte Unlimited
 • transferimi pakufizuar
 • Llogaritë Cpanel Reseller
 • Manage shitjen me cPanel WHM +
 • domains pakufizuar
 • subdomains Pafund
 • Llogaritë e Pafund Email
 • Baza e të dhënave MySQL Unlimited
 • Llogaritë e Pafund FTP
 • Emri Servers Private
 • Pa pagesë Llogaria Domain Reseller
 • scripts Softaculous 396
 • Pa pagesë SSL faqe resales
 • qasje të sigurt për të gjithë cPanel WHM dhe https://sdns.pw:2087
 • Të sjellë një tjetër klient kompani hosting llogari me tonë plug-in EasycpBackup
 • PHP 5.4 Options / a /7.2
 • 24 orë email mbështetje biletë dhe telefoni
Lek 0,43Per muaj
Fshehtësisë së Hosting WHM

 • Disk Space Gigabyte Unlimited
 • transferimi pakufizuar
 • Llogaritë Cpanel Reseller
 • Manage shitjen me cPanel WHM +
 • domains pakufizuar
 • subdomains Pafund
 • Llogaritë e Pafund Email
 • Baza e të dhënave MySQL Unlimited
 • Llogaritë e Pafund FTP
 • Emri Servers Private
 • Pa pagesë Llogaria Domain Reseller
 • scripts Softaculous 396
 • Pa pagesë SSL faqe resales
 • qasje të sigurt për të gjithë cPanel WHM dhe https://sdns.pw:2087
 • Të sjellë një tjetër klient kompani hosting llogari me tonë plug-in EasycpBackup
 • PHP 5.4 Options / a /7.2
 • 24 orë email mbështetje biletë dhe telefoni
Lek 0,43Per muaj
Master Fshehtësisë së Hosting

 • Disk Space Gigabyte Unlimited
 • transferimi pakufizuar
 • Reseller llogari Cpanel + WHM
 • Manage shitjen me cPanel WHM + + ZAMFOO
 • domains pakufizuar
 • subdomains Pafund
 • Llogaritë e Pafund Email
 • Baza e të dhënave MySQL Unlimited
 • Llogaritë e Pafund FTP
 • Emri Servers Private
 • Pa pagesë Llogaria Domain Reseller
 • scripts Softaculous 396
 • Pa pagesë SSL faqe resales
 • qasje të sigurt për të gjithë cPanel WHM dhe https://sdns.pw:2087
 • Të sjellë një tjetër klient kompani hosting llogari me tonë plug-in EasycpBackup
 • PHP 5.4 Options / a /7.2
 • 24 orë email mbështetje biletë dhe telefoni
Lek 0,58Per muaj
Alpha Fshehtësisë së Hosting

 • Disk Space Gigabyte Unlimited
 • transferimi pakufizuar
 • Llogaritë Cpanel Reseller + WHM + Master
 • Manage shitjen me cPanel WHM + + ZAMFOO
 • domains pakufizuar
 • subdomains Pafund
 • Llogaritë e Pafund Email
 • Baza e të dhënave MySQL Unlimited
 • Llogaritë e Pafund FTP
 • Emri Servers Private
 • Pa pagesë Llogaria Domain Reseller
 • scripts Softaculous 396
 • Pa pagesë SSL faqe resales
 • qasje të sigurt për të gjithë cPanel WHM dhe https://sdns.pw:2087
 • Të sjellë një tjetër klient kompani hosting llogari me tonë plug-in EasycpBackup
 • PHP 5.4 Options / a /7.2
 • 24 orë email mbështetje biletë dhe telefoni
Lek 1,00Per muaj
Fshehtësisë së Hosting Super Alpha

 • Disk Space Gigabyte Unlimited
 • transferimi pakufizuar
 • Cpanel Reseller llogaritë + WHM + Master + Alpha
 • Manage shitjen me cPanel WHM + + ZAMFOO
 • domains pakufizuar
 • subdomains Pafund
 • Llogaritë e Pafund Email
 • Baza e të dhënave MySQL Unlimited
 • Llogaritë e Pafund FTP
 • Emri Servers Private
 • Pa pagesë Llogaria Domain Reseller
 • scripts Softaculous 396
 • Pa pagesë SSL faqe resales
 • qasje të sigurt për të gjithë cPanel WHM dhe https://sdns.pw:2087
 • Të sjellë një tjetër klient kompani hosting llogari me tonë plug-in EasycpBackup
 • PHP 5.4 Options / a /7.2
 • 24 orë email mbështetje biletë dhe telefoni
Lek 1,52Per muaj

Mund të themi se kemi më të mirën se konkurrenca
Ne bëjmë më të mirën për këtë për të punuar sistemi ynë nuk lejon spam email të gjithë ne varemi nga sistemi nëse përdoruesi nuk e pranon këtë term llogari të bllokuar derisa ato ndjekin termat në mënyrë që të mos dëmtojë askënd në sistemin tonë

Sistemi ynë mbështetet çdo 24 orë

Sot shërbimet tona dhe një nga shërbimet më të plota në internet në këtë vazhdim të përdoruesit përfundimtar
Çfarë ka të mirë në lidhje me këto përmirësime
Llogaritë e tjera të kompanive transferojnë shkrimin
Skicë pop-up automatike me 417 script
SSL pa pagesë për të gjithë konsumatorët
4 lloje të rishitjeve me mundësinë e konsumatorit për rishitjen e konsumatorëve të tyre
Regjistrues i burimeve të skriptës cloudlinux për faqen
Site Publisher Ju mund ta përdorni këtë ndërfaqe për të krijuar një faqe të shpejtë nga një sërë modelesh në dispozicion. Kjo u lejon vizitorëve të shohin disa informacione bazë për sa kohë që vazhdoni të zhvilloni faqen tuaj të internetit.
cPainel dhe WHM një nga panelët më të plotë në mbarë botën