banner
Hosting për faqet e miaNe ofrojmë zgjidhje të plotë në HOSTING

RedeLin dispozicion në planin hosting e saj gjithçka që ju duhet për të krijuar një faqe interneti profesionale. Në panelit të kontrollit tuaj ju do të gjeni një ndërtues site ku ju mund të zgjidhni template që i përshtatet biznesit tuaj dhe për ndërtimin e faqen tuaj në disa hapa, ende në panelin e kontrollit ju do të gjeni installer aplikimit, version PHP mbledhës ju nevojë dhe më shumë! Kontrolloni planet tona ardhshëm...

Web hosting 10 Giga në HD

 • Maximum HD 10GB SSD
 • Qasja në faqen tuaj mujore të pakufizuar
 • Maksimumi i FTP llogarive 4
 • email maksimale llogaritë 4
 • Listat maksimale mail 4
 • bazës së të dhënave maksimale 4
 • Maksimum 12 subdomains
 • Max parkuar domains 3
 • Maksimumi plotëson domains 3
 • PHP 5.3-7.1
Lek 0,06Per muaj
Web hosting 10 Giga në HD

 • Maximum HD 10GB SSD
 • Qasja në faqen tuaj mujore të pakufizuar
 • Maksimumi i FTP llogarive 4
 • email maksimale llogaritë 4
 • Listat maksimale mail 4
 • bazës së të dhënave maksimale 4
 • Maksimum 12 subdomains
 • Max parkuar domains 3
 • Maksimumi plotëson domains 3
 • PHP 5.3-7.1
Lek 0,06Per muaj
Web hosting 50 Giga në HD

 • Maximum HD 50GB SSD
 • Qasja në faqen tuaj mujore të pakufizuar
 • Maksimumi i FTP llogarive 8
 • email maksimale llogaritë 8
 • Listat maksimale mail 8
 • Maksimale 8 Bazat e të dhënave
 • Maksimale 24 subdomains
 • Max parkuar Fushat 6
 • Maximum plotëson domains 6
 • PHP 5.3-7.1
Lek 0,12Per muaj
Web hosting 100 Giga në HD

 • Maximum HD 100GB SSD
 • Qasja në faqen tuaj mujore të pakufizuar
 • Maksimumi i FTP llogarive 16
 • email maksimale llogaritë 16
 • email maksimale listat 16
 • Bazat e të dhënave maksimale 16
 • Maksimale 48 subdomains
 • Max parkuar Fushat 12
 • Maximum plotëson domains 12
 • PHP 5.3-7.1
Lek 0,18Per muaj
Web Hosting Unlimited

 • HD maksimale GB SSD
 • Qasja në faqen tuaj mujore të pakufizuar
 • Llogaritë Max Unlimited FTP
 • Max email llogarive Unlimited
 • Max listat e postimeve Unlimited
 • Bazat e të dhënave maksimale Unlimited
 • subdomains maksimale
 • Max parkuar Fushat
 • Maximum plotëson domains
 • PHP 5.3-7.1
Lek 0,21Per muaj

ueb Mikpritës RedeLin

Krijuar faqen tuaj me cilësinë dhe besueshmërinë e RedeLin. Zgjidhni nën strehim ideal sipas projektit tuaj

Karakteristikat e Web Hosting Planet: Kontrolli lehtë për t’u përdorur panel ( Demo ) Nën – fusha, Llogaritë FTP , dhe Llogaritë Email Pafund 99,9% uptime garanci 394 Scripts lirë që mund të instalohet në disa klikime Ja lista e shkrimit tashmë është në panelit të kontrollit tuaj gati për të instaluar në hosting tuaj ( këtu ) Nëse ju tashmë keni një website të regjistruar në një shoqëri tjetër nuk ka asnjë problem që ju mund të përdorni DNS tonë dhe faqen tuaj do të jetë në internet në asnjë problemeve serverin tonë mbështetje dhe të shpejtë chat ynë i telefonit biletë me një kujdes të veçantë ndaj klientit ne kemi mbrojtje kundër pushtuesve të ketë serverin tonë e cila ruan një kopje rezervë të skedarëve tuaj ju mund të përdorni kur të doni, hosting mbështet të gjitha script dhe më shumë. hosting Zgjidhni nën strehim ideal sipas projektit tuaj Hosting Certifikata SSL falas për të gjithë konsumatorët. Unë mund të përdorin certifikatën SSL falas për çdo lloj të faqes?