banner
Сервер VPS УспеаVPS сервер со Вкупно за управување и поддршка 24h, индивидуализира и флексибилни, за да се задоволат потребите на вашиот бизнис. Се исполнат!

Автоматски систем за испорака по службата за платен промет е веќе активни во областа на клиентот со сите контрола на вашиот VPS може да се, за, активни, рестарт,Инсталирај го на системот со сите систем достапен под
виртуелен сервер
O’que што треба да знаете пред да го купат еден VPS
Ова е сервис за професионална ова е не е услуга како веб хостинг кој доаѓа панел за управување со сајт ова е само еден оперативен систем со посветен IP онлајн пристап од страна на SSH и треба да знаете дека ние само што нудат се кандидира на оперативниот систем со SSH пристап, ако имате намера само да биде домаќин на веб-страница и не се разбере системот препорачуваме купување на хостинг сега подготвени да го поставите вашиот сајтПодготвени хостинг за вашиот веб-сајт овде
оперативни системи

Linux
Debian 6.0 x86_64 Debian 7.0 x86 Debian 7.0 x86_64
Debian 8.0 x86_64 Ubuntu 13:10 x86 Ubuntu 10.13 x86_64
Убунту 4,14 x86_64 Убунту 4,16 x86_64 Сусе 13,1 x86
Сусе 13,1 x86_64 CentOS 6.5 x86_64 CentOS 7.0 x86_64
CentOS 7.1-x86_64 CentOS 7.3 x86_64 Fedora 19 x86_64
Fedora 20 x86 Fedora 20 x86_64 Научни 6,6 x86_64
Научни 7.1 x86_64

VPS сервер . Автономија и контрола со најдобра вредност за парите. Линукс оперативниот систем root пристап

VPS M

 • Linux
 • CPU 1
 • 1 GB RAM меморија
 • 20GB SSD
 • 2TB / пропусен опсег
ден 222.30 Месечно
VPS G

 • Linux
 • CPU 1
 • RAM меморија 2 GB
 • 40 GB SSD
 • 5 ТБ / пропусен опсег
ден 652.37 Месечно
VPS G +

 • Linux
 • процесорот 2
 • 3GB RAM меморија
 • 80GB SSD
 • 12 ТБ / пропусен опсег
ден 963.80 Месечно
VPS G ++

 • Linux
 • процесорот 2
 • 4 GB RAM меморија
 • 150GB SSD
 • пропусен опсег / Alloggio
ден 1,186.40 Месечно