banner
Xостинг продавачот 30 дена бесплатенпрепродавач на хостинг

Препродавач на хостинг заработите пари со вашиот сопствен хостинг бизнис! Препродавач на хостинг со 30 дена бесплатно да се тестираат почнат да плаќаат вториот месец па натаму.

Со познавањето на веб препродавач на хостинг ќе откриете колку е лесно, евтини и поволни започнете свој хостинг компанијата!
Вие ќе бидете изненадени од тоа колку лесно, евтини и поволни почнете вашиот дистрибутер хостинг компанијата! Ние ќе ги обезбеди сите алатки и поддршка потребно за да почнете со вашиот бизнис во само неколку minutos.Todos нашите препродавач на хостинг планови ќе ви овозможи да креирате неограничен број на веб-сајтови под сопствен бренд, цени, пакети и карактеристики.
Со RedeLin препродавач планови ќе добијат 100% од профитот!
да започнете

Планот што ќе вработи се неограничени Ако имате WHM можете да креирате неограничен хостинг сметки Ако имате мајстор може да се создаде под WHM препродавач и неограничен хостинг Ако имате Алфа можете да креирате под препродавач на Мајсторот и WHM и неограничен хостинг Ако имате Superalpha можете да креирате под препродавачи и Алфа Мајсторот и WHM и неограничен хостинг

WHM Препродавач на хостинг

 • Неограничен простор на дискот гигабајт
 • неограничен трансфер
 • сметки cPanel Reseller
 • Управување со препродажба со cPanel WHM +
 • неограничен број на домени
 • Неограничен број на поддомени
 • Неограничен број на е-мејл сметки
 • MySQL база на податоци Неограничен
 • Неограничен број на FTP сметки
 • Приватни сервери
 • Бесплатен домен Reseller профил
 • Softaculous скрипти 416
 • Слободен SSL resales сајт
 • безбеден пристап до сите cPanel и WHM https://sdns.pw:2087
 • Донесе уште една компанија на клиентите хостинг сметка со нашите plug-in EasycpBackup
 • PHP 5.4 Опции / a /7.0
 • 24 часа е-мејл поддршка билет и телефон
ден 207,47Месечно
Господар Reseller Hosting

 • Неограничен простор на дискот гигабајт
 • неограничен трансфер
 • Препродавач на сметки Cpanel + WHM
 • Управување со препродажба со cPanel WHM + + ZAMFOO
 • неограничен број на домени
 • Неограничен број на поддомени
 • Неограничен број на е-мејл сметки
 • MySQL база на податоци Неограничен
 • Неограничен број на FTP сметки
 • Приватни сервери
 • Бесплатен домен Reseller профил
 • Softaculous скрипти 416
 • Слободен SSL resales сајт
 • безбеден пристап до сите cPanel и WHM https://sdns.pw:2087
 • Донесе уште една компанија на клиентите хостинг сметка со нашите plug-in EasycpBackup
 • PHP 5.4 Опции / a /7.0
 • 24 часа е-мејл поддршка билет и телефон
ден 281,62Месечно
Алфа Reseller Hosting

 • Неограничен простор на дискот гигабајт
 • неограничен трансфер
 • CPanel WHM препродавач на сметки + + мајстор
 • Управување со препродажба со cPanel WHM + + ZAMFOO
 • неограничен број на домени
 • Неограничен број на поддомени
 • Неограничен број на е-мејл сметки
 • MySQL база на податоци Неограничен
 • Неограничен број на FTP сметки
 • Приватни сервери
 • Бесплатен домен Reseller профил
 • Softaculous скрипти 416
 • Слободен SSL resales сајт
 • безбеден пристап до сите cPanel и WHM https://sdns.pw:2087
 • Донесе уште една компанија на клиентите хостинг сметка со нашите plug-in EasycpBackup
 • PHP 5.4 Опции / a /7.0
 • 24 часа е-мејл поддршка билет и телефон
ден 489,24Месечно
Препродавач на хостинг Супер Алфа

 • Неограничен простор на дискот гигабајт
 • неограничен трансфер
 • CPanel WHM препродавач на сметки + + + мајстор Алфа
 • Управување со препродажба со cPanel WHM + + ZAMFOO
 • неограничен број на домени
 • Неограничен број на поддомени
 • Неограничен број на е-мејл сметки
 • MySQL база на податоци Неограничен
 • Неограничен број на FTP сметки
 • Приватни сервери
 • Бесплатен домен Reseller профил
 • Softaculous скрипти 416
 • Слободен SSL resales сајт
 • безбеден пристап до сите cPanel и WHM https://sdns.pw:2087
 • Донесе уште една компанија на клиентите хостинг сметка со нашите plug-in EasycpBackup
 • PHP 5.4 Опции / a /7.0
 • 24 часа е-мејл поддршка билет и телефон
ден 741,35Месечно