banner
хостинг за моите сајтовиНие нудиме целосни решенија во хостинг

На располагање на својата хостинг план RedeLin се што треба да се создаде професионална веб страница. Во вашиот контролен панел ќе најдете градител сајт каде што можете да изберете шаблон кој одговара на вашиот бизнис и градење на вашиот веб-сајт во неколку чекори, се уште во контролниот панел ќе најдете инсталерот апликација, PHP верзија ќе берач треба и многу повеќе! Проверете нашите планови за следната...

веб хостинг 10 гига во HD

 • Максимална HD 10GB SSD
 • Пристап до вашата месечна неограничено сајт
 • Максимум FTP сметки 4
 • Максимална e-mail сметки 4
 • Максимална e-mail листи 4
 • Максимална база на податоци 4
 • Максимум 12 поддомени
 • Макс паркирани домени 3
 • Максимална надополнува домени 3
 • PHP 5.3-7.1
ден 29,51За месец
веб хостинг 10 гига во HD

 • Максимална HD 10GB SSD
 • Пристап до вашата месечна неограничено сајт
 • Максимум FTP сметки 4
 • Максимална e-mail сметки 4
 • Максимална e-mail листи 4
 • Максимална база на податоци 4
 • Максимум 12 поддомени
 • Макс паркирани домени 3
 • Максимална надополнува домени 3
 • PHP 5.3-7.1
ден 29,51За месец
веб хостинг 50 гига во HD

 • Максимална HD 50GB SSD
 • Пристап до вашата месечна неограничено сајт
 • Максимум FTP сметки 8
 • Максимална e-mail сметки 8
 • Максимална e-mail листи 8
 • Максимум 8 бази на податоци
 • Најмногу 24 поддомени
 • Макс паркираните домените 6
 • Максимална надополнува домени 6
 • PHP 5.3-7.1
ден 59,17За месец
веб хостинг 100 гига во HD

 • Максимална HD 100GB SSD
 • Пристап до вашата месечна неограничено сајт
 • Максимум FTP сметки 16
 • Максимална e-mail сметки 16
 • Максимална е-мејл Листи 16
 • Максимална бази на податоци 16
 • Максимум 48 поддомени
 • Макс паркираните домените 12
 • Максимална надополнува домени 12
 • PHP 5.3-7.1
ден 88,83Месечно
Веб хостинг Неограничен

 • Максимална HD GB SSD
 • Пристап до вашата месечна неограничено сајт
 • Неограничен број на FTP сметки макс
 • Неограничен број на е-мејл сметки макс
 • Макс Неограничен број на мејлинг-листи
 • Максимална бази на податоци Неограничен
 • максимална поддомени
 • Макс паркираните домените
 • Максимална надополнува домени
 • PHP 5.3-7.1
ден 103.66Месечно

Хостинг претпријатие RedeLin

Cе создаде вашиот веб-сајт со квалитетот и кредибилитетот на RedeLin. Одбери под идеална за сместување според вашиот проект

Карактеристики на Веб хостинг планови: за контрола Лесен за користење панел ( Демо ) под – домени, FTP сметки , и е-мејл сметки Неограничен 99,9% uptime гаранција 394 бесплатни скрипти кои може да се инсталира во неколку кликања Еве листа на сценариото веќе е на семафорот подготвени да го инсталирате на вашиот хостинг ( тука ) Ако веќе имате веб-сајт се регистрирани во друга компанија нема проблем може да ги користат нашите DNS и вашиот сајт ќе биде онлајн во нашата проблем сервер нашата поддршка и брзо разговор телефон билет со посебна грижа за клиентите имаме заштита од напаѓачите имаме сервер, на кој ги чува копија на вашите датотеки, можете да го користите кога сакате, домаќин ги поддржува сите сценариото и многу повеќе. хостинг Изберете под идеална за сместување според вашиот проект Hosting Слободен SSL сертификат за сите корисници. Јас може да се користи SSL сертификат слободен за било кој тип на сајт?