banner
Server VPS ngatur

Reserve directend by RedeLin

VPS server karo Management Total lan Support 24h, Customizable lan fleksibel kanggo nyukupi kabutuhan bisnis. Ketemu!

layang sistem otomatis sawise layanan pembayaran ora aktif ing wilayah klien karo kabeh kontrol VPS sampeyan bisa, Kanggo, Aktif, Wiwiti maneh, Reinstall sistem karo kabeh sistem sing ana ing ngisor iki
Server virtual
Apa sampeyan kudu ngerti sadurunge tuku VPS
Iki layanan kanggo profesional iki ora layanan kaya web hosting sing rawuh panel kanggo ngatur situs iki mung sistem operasi karo IP akses darmabakti online lan SSH sampeyan kudu ngerti sing kita mung kurban sistem operasi kerjo karo akses SSH yen mung dienggo kanggo tuan rumah situs web lan ora ngerti sistem nyaranake tuku hosting wis disetel siap kanggo situs Siap hosting kanggo website kene
Sistem operasi

Linux
Debian 6.0 x86_64 Debian 7.0 x86 Debian 7.0 x86_64
Debian 8.0 x86_64 Ubuntu 13.10 x86 Ubuntu 13.10 x86_64
Ubuntu 14.04 x86_64 Ubuntu 16.04 x86_64 Suse 13.1 x86
Suse 13.1 x86_64 Centos 6.5 x86_64 Centos 7.0 x86_64
Centos-7.1 x86_64 Centos 7.3 x86_64 Fedora 19 x86_64
Fedora 20 x86 Fedora 20 x86_64 Scientific 6.6 x86_64
Scientific 7.1 x86_64

Server VPS. Otonomi lan kontrol karo nilai paling apik kanggo dhuwit. Akses ROOT Linux OS utawa

VPS M

  • Linux
  • CPU 1
  • RAM 1 GB
  • 20 GB SSD
  • 2 TB/bandwidth
$ 4.42Saben sasi
VPS G

  • Linux
  • CPU 1
  • RAM 2 GB
  • 40 GB SSD
  • 5 TB/bandwidth
$ 12.97 Saben sasi
VPS G +

  • Linux
  • CPU 2
  • RAM 3 GB
  • 80 GB SSD
  • 12 TB/bandwidth
$ 19.16Saben sasi
VPS G ++

  • Linux
  • CPU 2
  • RAM 4 GB
  • 150 GB SSD
  • bandwidth/Alloggio
$ 23.59 Saben sasi
RedeLin Chat
error: OooPss !!