banner
Hosting kanggo Camping sandi

Reserve directend by RedeLin

Pilih web paket hosting lan test kanggo 5 dina sadurunge nggawe bayaran

We offer SOLUTIONS lengkap IN HOSTING

RedeLin sing ana ing rencana hosting sawijining kabeh sing perlu kanggo nggawe situs web profesional. Ing panel kontrol sampeyan bakal nemokake situs Site ngendi sampeyan bisa milih templat sing cocog karo bisnis lan bangunan website ing sawetara langkah, isih ing panel kontrol sampeyan bakal nemokake installer aplikasi, PHP versi Pengangkat sampeyan kudu lan liyane! Priksa metu plans kita iki nduwé…

Web hosting 10 giga ing HD

  • Bukaan HD 10GB SSD
  • Akses kanggo situs Unlimited saben wulan
  • Maksimum FTP akun 4
  • Akun email maksimum 4
  • Dhaptar email maksimum 4
  • Bukaan database 4
  • Maksimum 12 subdomains
  • Max diparkir domain 3
  • Bukaan njangkepi domain 3
  • PHP 5.3-7.1
$ 0,62Saben sasi
Web hosting 10 giga ing HD

  • Bukaan HD 10GB SSD
  • Akses kanggo situs Unlimited saben wulan
  • Maksimum FTP akun 4
  • Akun email maksimum 4
  • Dhaptar email maksimum 4
  • Bukaan database 4
  • Maksimum 12 subdomains
  • Max diparkir domain 3
  • Bukaan njangkepi domain 3
  • PHP 5.3-7.1
$ 0,62Saben sasi
Web hosting 50 giga ing HD

  • Bukaan HD 50GB SSD
  • Akses kanggo situs Unlimited saben wulan
  • Maksimum FTP akun 8
  • Akun email maksimum 8
  • Dhaptar email maksimum 8
  • Bukaan database 8
  • Maksimum 24 subdomains
  • Max diparkir domain 6
  • Bukaan njangkepi domain 6
  • PHP 5.3-7.1
$ 1,24Saben sasi
Web hosting 100 giga ing HD

  • Bukaan HD 100GB SSD
  • Akses kanggo situs Unlimited saben wulan
  • Maksimum FTP akun 16
  • Akun email maksimum 16
  • Dhaptar email maksimum 16
  • Bukaan database 16
  • Maksimum 48 subdomains
  • Max diparkir domain 12
  • Bukaan njangkepi domain 12
  • PHP 5.3-7.1
$ 1,86Saben sasi
Web Hosting situs Unlimited

  • Bukaan HD GB SSD
  • Akses kanggo situs Unlimited saben wulan
  • Maksimum FTP akun Unlimited
  • Akun email maksimum Unlimited
  • Dhaptar email maksimum Unlimited
  • Bukaan database Unlimited
  • Maksimum subdomains
  • Max diparkir domain
  • Bukaan njangkepi domain
  • PHP 5.3-7.1
$ 2,17Saben sasi

Web Tuan rumah RedeLin

Nggawe website karo kualitas lan kapercayan RedeLin. Pilih ngisor akomodasi becik miturut project

Tambahan saka Plans Web Hosting: Gunakake Control Panel Gampang (Demo) Subdomains, FTP Akun, lan Akun Email Unlimited njamin uptime saka 99.9% 394 Tulisan free sing bisa diinstal ing sawetara klik Punika dhaptar script sing rawuh ing panel siap kanggo nginstal ing hosting (kene) Yen sampeyan wis duwe website pangguna ing perusahaan liyane ana masalah sampeyan bisa nggunakake DNS kita lan situs bakal online ing server tanpa masalah Kita support lan cepet chatting utawa telpon tiket karo customer care khusus We kudu pangayoman marang invaders duwe server kita sing nyimpen serep file sampeyan bisa nggunakake yen sampeyan pengin, Hosting ndhukung kabeh script lan liyane. Hosting Pilih ngisor akomodasi becik miturut project Hosting SSL certificate Free kanggo kabeh pelanggan. Aku bisa nggunakake certificate SSL free kanggo samubarang jinis Situs?

RedeLin Chat
error: OooPss !!